:-: Result Sem 3 dah keluar! :-:

Yaaaa!..
Seperti biase..
Detik dan saat ini merupakan yang ditunggu2 tiap student...
Dengan penuh tkot2 macam kure2 kat bawah ni..
Aku tetap beranikan diri bukak e-mail then check my result!
Oh yea.. Tahniah kepada UiTM kerana dapat gak figure out cara untuk xfloodkan server sangat..
Kalo x memang esok check pon konpem xleh masuk lagi...


Ok..
Before that..
Lemme tell you bout my student's life first..
Aku merupakan student di sebuah universiti terkemuka kat luar negeri..
Oxford?
Tidakkkk..
Cambridge?
Lagi la tidakkk..
Aku student kat UiTM Shah Alam..
Course?
Proudly I say..
Diploma in Computer Science - CS110.
Budak komputer lah aku ni krenya..
Tapi xde la hebat sangat pon..
Masih banyak yang perlu belajar..
My life in UiTM is so boring!
First2 ok la kan..
Tapi bila lama2 dah makin nampak perangai sebenar orang sekeliling..
So not liking it...
Nasib ada buah hati aku kat sana..

Okeh..
Back to my result..
Haha..
Semangat aku nak share dengan korang..
Adakah 4 flat?
Haha..
Tengok jer sendiri yea..



So how?
Puas hati x dengan result aku?
Wkakakakak...


Dirapu oleh :-: Nizam27391 :-: | | Label: , , |

Currently have 15 ultra KOmen:

  1. wah.. kos killer.. hehe.. tahniah utk result ye :)

  2. haha.. killer ker? best jer for me.. plik2..pesal sume kata course programming tu killer eh? aish...

  3. haha.. result terbaik sepanjang hayat kan miss leya.. xde U len kuarkan result camtu..

  4. haha.. result terbaik an miss leya.. xde U lain kuarkan result camtu..

  5. hahaha..calculus 2 mmg xleh bla..

    dip in comp. science???
    same la ngn aku...

  6. tp kan..asal ko ambil 6subjek jew???
    multimedianye mane??

  7. tahniah~~
    *still curious nak taw sepenuhnyer~~*

    lalala~~

  8. prince kais--> aku interactive multimedia dah ambik time intersesi.. so ringan cket beban...

    chittysarah --> haha.. rahsia kerajaan milik nizam.. cuma certain2 orang jer leh tau..

  9. woooh!!! congrats for the result :)

  10. owh~~~
    patut la xder..hahaha
    agak2 cuti sem dpan nk bt intersesi agi ka??

  11. prince kais--> kalo ada duit lbey nak wat gak.. free cket ble sem 5 nanti.. tapi xtau ar ada subjek ker x time intersesi tu nanti..

    anati --> hehe.. tq2..

    lisa --> hurm jer? ko da tau ot result sebenar aku..


Leave a Reply

-- Aku nyer lagi mahal.. sila bayar rm100 untuk komen --